Julskaparna

december 22nd, 2012

22 december

Posted by Therese Murne in Adventskalender    

Julbadet

Julbadet ägde rum när julen stod för dörren.
Julbadet hade en stark tradition där husfar började, sedan husmor, och sedan söner, döttrar, drängar och pigor. Sedan kan man undra om man blev så ren eftersom man inte alltid bytte vatten mellan varje bad…

Dagens julkul:No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.TrackBack URI

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)


  • Monthly

  • Jullänkar

  • Meta

    • Subscribe to RSS feed
    • The latest comments to all posts in RSS
    • Subscribe to Atom feed